Simona Gherghe își pune silicoane

1379
1
Simona Gherghe își pune silicoane - 0294117simonaghergheb8f544364b-1315005184.jpg
Este una dintre cele mai înverșunate militante împotriva falsității, prostiei, dar, cu toate acestea, Simona Gherghe pare să recurgă la un gest pe care îl fac, de obicei, invitatele sale, în cadrul emisiunii "Acces direct", care vor să se afirme prin acțiuni imorale în societate sau prin pictoriale sexy.

Se zvonește că frumoasa prezentatoare de televiziune urmează să-și facă un implant mamar. Conform unor surse, tânăra va be-neficia de această intervenție chirurgicală fără a scoate vreun ban din buzunar.

Ei bine, pe pare că banii nu vin din partea lui Cătălin Botezatu, care a declarat recent că o iubește pe Simona și că îi va face în continuare curte acesteia, până în momentul în care va reuși să aibă o relație cu ea, și nici de la vreun alt admirator secret, ci chiar de la postul de televiziune la care lucrează. Conform acelorași surse, Simona urmează să promoveze imaginea de femeie deșteaptă și foarte sexy, vrând astfel să spulbere mitul conform căruia cele două calități nu merg foarte bine împreună. 

Comentează știrea

Sily-Con!
3 septembrie 2011
...Bravo Simona!

...bravo Simona, sau cum te numesti tu...fa o cerere sa-ti implanteze cu ocazia asta si niste creier....

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 August 2011
Stire din Monden : Bote a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu
Pagina a fost generata in 0.1933 secunde