Și constănțenii își doresc un cinematograf drive-in

461
Primul cinematograf drive-in digital din România se lansează pe 1 iulie, urmând să funcționeze pe întreaga durată a verii și să le ofere bucureștenilor posibilitatea de a urmări filme din propria mașină.
Cinematograful drive-in se lansează la Băneasa Shopping City. Băneasa Drive-in Cinema va avea o capacitate de peste 300 de mașini, ecranul pe care vor fi proiectate filmele având 23,5 metri lungime și 10 metri înălțime.
Proiecția filmelor se realizează pe peretele centrului comercial, prin intermediul unui proiector digital care va permite vizionarea peliculelor în cele mai bune condiții.
Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvențe radio locale, pe care clienții o vor putea recepta la sistemul propriu de sonorizare al mașinii.
Cinematograful drive-in va fi deschis zilnic, după ora 21.00, cinefilii având astfel ocazia să își urmărească filmele preferate în aer liber.
Prețul unui bilet la film va fi de 15 lei de luni până joi și de 20 de lei în weekend. Pentru copii, elevi, studenți și pensionari, prețul biletului va fi de 10 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 17 Iunie 2009
Stire din Monden : Ea este Mona Lisa?
Miercuri, 17 Iunie 2009
Stire din Monden : Andreea Raicu a donat un PIX!!!
Marţi, 16 Iunie 2009
Stire din Monden : Să fie de vină criza?
Pagina a fost generata in 2.3578 secunde