«Îmi este atât de rău că nu mă pot da jos din pat»

2589
«Îmi este atât de rău că nu mă pot da jos din pat» - spitaluldedementaprotv4-1394181431.jpg
Ultimele luni nu au fost prea bune din punct de vedere al sănătății pentru Jojo. Vedeta nu se simte prea bine, iar de curând a plecat de la un eveniment pentru că avea amețeli. Click! a aflat motivul pentru care actrița nu se simte prea bine.


Schimbările din televiziuni au afectat-o și pe Cătălina Ionescu alias Jojo (32 de ani), actrița din "Serviciul Român de Comedie". Împreună cu toată gașca din serial, aceasta s-a mutat de la PRO TV la Antena1, unde a mai fost și până în 2009, scrie click.ro.


Schimbările din ultima vreme și câteva proiecte noi, dar și multe înregistrări și filmări pentru noi contracte de publicitate, au surmenat-o pe Jojo. Vedeta a căpătat o formă severă de răceală de care nu mai scapă. Din această cauză, a și slăbit rapid câteva kilograme.


"De câteva luni încoace îmi este rău și de multe ori nu mă pot da jos din pat. Vărs și nu mă simt foarte bine. Din această cauză am probleme și cu filmările, pentru că nu pot ajunge de multe ori la timp sau cu diversele întâlniri pe care le am în această perioadă, acest lucru fiind foarte deranjant", a povestit Jojo, pentru Click!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Ianuarie 2013
Stire din Monden : Jojo o dă în filozofie după divorț
Marţi, 19 Iunie 2012
Stire din Monden : Jojo ar mai vrea doi copii
Marţi, 20 Decembrie 2011
Stire din Monden : Jojo, primul Crăciun în trei
Pagina a fost generata in 1.4843 secunde