Șerban Huidu zâmbește din nou

280
1
Șerban Huidu zâmbește din nou - huidu-1360247653.jpg
Șerban Huidu își revine încetul cu încetul din depresia provocată, căci are pe conștiință moartea a trei oameni. Însă, în mod surprinzător, când fotoreporterii ziarului Libertatea l-au surprins într-un restaurant, în compania colegei sale Alexa Niculae (27 de ani), fostul "cârcotaș" părea brusc mai vioi. În plus, în fața acesteia, Șerban a dat dovadă de o adâncă gentilețe, oferindu-se să o ajute, în momentul în care ea se chinuia să-și taie mâncarea din farfurie cu un cuțit cu lama tocită. Mai mult, Șerban și tânăra lui însoțitoare au ciocnit și un pahar cu vin roșu. 


Fostul prezentator al emisiunii "Cronica cârcotașilor" a trecut în ultimul timp prin multe necazuri. Acesta a suferit un accident pe o pârtie de schi din Austria, în urma căruia a stat în comă aproape două săptămâni. Mai mult, la aproape un an distanță, a fost implicat într-un grav accident de mașină, în apropiere de Brașov, și în care trei persoane și-au pierdut viața.

După acest episod tragic, Șerban a fost văzut foarte rar în public. În luna decembrie, paparazzii l-au surprins plimbându-se noaptea pe străzi, cu privirea pierdută: "Ce, n-are voie omul să se plimbe pe străzi?", a ripostat el. Însă, în urmă cu trei zile, Huidu părea cu totul alt om, cu mult mai vesel și mai vorbăreț. Cu siguranță că l-a binedispus compania colegei sale de la Prima TV. Cei doi, însoțiți și de șoferul lui Șerban, au fost surprinși în timp ce serveau masa la un restaurant argentinian, din mall-ul din Băneasa. Șerban a zâmbit tot timpul la glumele Alexei, iar întâlnirea lor, care poate fi considerată de mulți total nepotrivită, ținând cont că acasă îl așteaptă nevasta și doi copii, a culminat cu momentul în care Huidu și-a dovedit bărbăția. El și-a ajutat însoțitoarea să-și taie friptura, fiind răsplătit, în loc de mulțumesc, cu un zâmbet poznaș. Au petrecut aproape două ore, după care s-au urcat în mașina lui Huidu și au plecat. 


Comentează știrea

make
8 februarie 2013
Justitia din Romania

Huidu nu are nici-o "vina" pentru ca justitia a fost si este in coma. In curand vom auzi si de verdictul - condamnat pe viata cu suspendare -

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3325 secunde