Mai multe ştiri online:

Senatorul Alina Gorghiu a devenit mamă pentru a doua oară

Ştire online publicată Marţi, 09 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Senatorul PNL, Alina Gorghiu, a născut în cursul nopții de luni spre marți, în Capitală. Gorghiu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Alina Gorghiu mai are un băiețel, pe Noah, cel care s-a născut în timpul campaniei electorale din 2016.

Referitor la numele celui de-al doilea copil, și acesta va fi ales tot de soț și va fi un nume scurt, ca Noah, primul ei copil, notează stiripesurse.

"Se mai întâmplă lucruri și pe lângă politică. Avem un moștenitor, mostenitorul 2. N-am ales încă numele, dar ma bucur foarte tare. Radiez. E tot flăcău. Cel mic știe că mami are în burtică un bebe, un nou "bebi". Nu pricepe deocamdată, are 2 ani și 2 luni. E mai greu cu priceputul acum, dar sper sa se bucure", declara în iulie Alina Gorghiu la România TV.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8621 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4041 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2961 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6974 secunde