SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE / Gabriel Cotabiță, în stop cardiorespirator. "Nu este conștient, necesită suport ventilator. Se poate întâmpla orice"

1605
2
SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE / Gabriel Cotabiță, în stop cardiorespirator.
UPDATE - Gabriel Cotabiță a fost scos de la tomograf! Medicii sunt, în continuarea sceptici, în ceea ce privește starea cântărețului


UPDATE  - "Este vorba de un stop cardio-respirator resuscitat de echipajele SMURD. A fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe pentru evaluare. Este stabil, dar va fi internat la cardiologie, probabil la Terapie Intensivă. Starea sa este extrem de critică. Nu este conștient, necesită suport ventilator. Se poate întâmpla orice. Trebuie să stabilim cauza care a dus la stopul cardio-respirator. Din câte înțeleg, avea antecedente cardiace, se pare că era suferind cu inima. Era un medic la fața locului care a inițiat primele măsuri de prim ajutor. E greu de spus cât a stat în stop cardiac. De la apel până la sosirea echipelor noastre au trecut sub 10 minute", a declarat, pentru România TV, medicul Bogdan Oprița.


UPDATE - Medicii de pe SMURD l-au resuscitat acum 40 de minute, după ce artistul a intrat în stop cardiorespirator. Solistul a fost apoi transportat la Spitalul de Urgență Floreasca.  Purtătorul de cuvânt SMURD, dr. Bogdan Oprița, a declarat, pentru gândul.info, că starea lui Cotabiță este în continuare foarte gravă, deși este conștient.


Cântărețul Gabriel Cotabiță se află în stop cardiorespirator! Artistul a fost găsit inconștient într-o cameră a hotelului Hilton din Capitală. Medicii îl resuscitează în aceste momente.






Comentează știrea

f
8 mai 2015
gg

Preparate la cravata nera!

razvan
8 mai 2015
Oferta deosebita!

Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala a cartilor electronice. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5296 secunde