Se mărită Anda Adam?

281
Se mărită Anda Adam? - andaadam-1359903090.jpg
Un om de afaceri de origine ame-ricană încearcă să își croiască loc spre inima cântăreței Anda Adam, curtând-o imediat după ce a aflat că aceasta s-a despărțit de Victor Slav. În consecință, cântăreața poartă cu mândrie un inel cu diamante de 20.000 de dolari, primit chiar de la american. În ciuda faptului că vedeta a fost surprinsă în compania mai multor bărbați cunoscuți din România, bărbatul care are șanse să devină iubitul oficial al Andei Adam este de fapt un american. 


"Anda Adam a primit inelul în urmă cu o săptămână de la un curtezan. Este vorba despre un bărbat care își dă toată silința ca să-i intre în grații, de la scurt timp după ce s-a anunțat oficial că este despărțită de Victor Slav. Acest tip, cetățean american, a venit special în România pentru a o întâlni. Au cinat împreună la vila unui prieten comun din Predeal. Acolo, el i-a făcut cadou un inel cu diamante. Valorează vreo 20.000 de do-lari, având diamante de puri-tate 1F. Anda a acceptat invitația la cină, având siguranța că la fața locului s-a aflat și prietenul lor co-mun", a declarat un apro-piat al artistei pentru Click!.

Cu toate că inelul este o bijuterie ce vestește nunta, Anda Adam și admiratorul american sunt încă în perioada de cunoaștere.

"În acest moment, relația lor se află încă în stadiul de tatonare, urmând ca ei să vadă pe parcurs dacă sunt șanse ca idila să se transforme într-una serioasă. Știu că bărbatul a plecat înapoi la el, în America, urmând să revină la sfârșitul lunii februarie pentru a se revedea cu Anda, sau poate chiar mai curând", a explicat sursa citată. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5023 secunde