Scandalul imaginilor nud. 425 de vedete au rămas fără pozele din telefoane

959
Scandalul imaginilor nud. 425 de vedete au rămas fără pozele din telefoane - rihanna-1409735045.jpg
Scandalul de la Hollywood din jurul fotografiilor intime cu mai multe vedete ce au fost victimele unui hacker continuă. FBI a început să investigheze cazul și principalul suspect e un american de 26 de ani.

Potrivit presei americane, principalul suspect în cazul furtului de poze nud cu Jennifer Lawrence, Rihanna și mai multe vedete de la Hollywood cu ajutorul aplicației iCloud este Bryan Hamade din statul Georgia, care e de profesie inginer software.

După ce acesta a reușit să fure imaginile cu vedetele care s-au pozat în ipostaze intime, el a încercat să le vândă și pe un alt site celebru, cerând 100 de dolari pentru fiecare. Totodată, el a anunțat că are poze intime furate din telefoanele a 425 de dive din showbiz.

Cu toate acestea, după ce a fost descoperit, Bryan a negat că el a postat imaginile reale și că doar a vrut să scoată niște bani de pe urma scandalului. Pe de altă parte, un alt hacker ce folosește user-ul "OriginalGuy" a postat un mesaj, ieri dimineață, în care a ținut să precizeze că "spargerea" a fost un complot în care au fost implicați mai mulți indivizi, iar rezultatele au venit în urma "mai multor luni de muncă lungă și grea", scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 04 Septembrie 2014
Stire din Monden : "Victor Slav m-a înșelat"
Miercuri, 03 Septembrie 2014
Stire din Monden : A ieșit soarele pe strada lui JOJO
Pagina a fost generata in 5.3906 secunde