Scandalul continuă: "Andreea pentru mine nu mai există"

251
După ani buni de prietenie, Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu au ajuns la cuțite. Cele două nu vor să mai audă una de cealaltă și nu se tem să declare acest lucru în public, scrie showbiz.ro.

Sânziana a declarat pentru Acasă TV că Andreea este un capitol închis din viața ei și că nu-și mai dorește să aibă vreo legătură cu bruneta.

"Andreea pentru mine nu mai există. Mi-am schimbat anturajul, am alte prietene și ne-am îndepărtat. Nu îmi doresc să mai avem nicio legătură în momentul de față. Nu mai există nicio cale de împăcare", a spus aceasta.

"Eu mi-am schimbat anturajul probabil și din cauza fostului meu iubit, care voia să fiu prietenă cu fete de calitate. Pur și simplu nu dorea să mai fiu prietenă cu ele. Eu am încercat să o învăț pe Andreea să fie mai liniștită, să se împace cu Nicki pentru că o iubește foarte mult, i-am dat numai sfaturi bune", a mai declarat Sânzi.

"M-am hotărât să nu mai umblu cu toate domnișoarele cu care ies acum pentru că îmi dăunează imaginii. Ele sunt privite foarte prost, iar eu sunt catalogată ca ele și nu îmi face bine deloc acest lucru", a spus Tonciu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Iunie 2013
Stire din Monden : "Nu cred  că fac ceva  în pat!"
Miercuri, 06 Martie 2013
Stire din Monden : Tonciu,  din nou  cu Mitea
Pagina a fost generata in 1.5516 secunde