Scandalul ALEXANDRA STAN. Impresarul Marcel Prodan ar fi bătut-o pe cântăreață pentru că L-A ÎNȘELAT

1961
7
În povestea scandalului iscat între Alexandra Stan și Marcel Prodan, sfârșit cu o bătaie cruntă pe care artista a încasat-o de la managerul și iubitul ei, se scriu în fiecare zi noi capitole. Alexandra susține că a ajuns sacul de box al bărbatului care o impresariază pentru vreo 40.000 de euro, însă apropiații acestora vorbesc și despre o idilă care, de ceva vreme, se înfiripase între cântăreață și unul dintre membrii echipei muzicale.




În urmă cu vreo câteva luni, artistei i s-ar fi aprins călcâiele după unul dintre membrii echipei muzicale, un instrumentist pentru care tânăra ar fi fost în stare să-i dea papucii lui Prodan. Presupusa aventură a artistei pare să nu fi fost pe placul unora dintre amicii din trupă care, fideli bărbatului care-i asigura contracte cântăreței și aducea bani și pentru membrii echipei, ar fi avut grijă să-i toarne totul lui Marcel Prodan, scrie Libertatea.ro.




Comentează știrea

tatal nostru
23 iunie 2013
da ...

toata lumea comenteaza insa nimeni nu are de unde sa stie ce s-a intamplat intre ei . Eu cred ca degeaba nu s-a ajuns aici . Si va garantez ca a dat si ea ,poate chiar prima . In general asa se intampla femeile dau primele si mi se pare normal sa raspunzi ca barbat nu ??? Dar eu zic mai bine nu ne-ar mai interesa de viata altora si hai sa ne vedem de a noastra .

Gheorghe cel drept.
23 iunie 2013
Furt intelectual si instigare la furt.

In timul relatiei cu Marcel Prodan s-a cuplat hoteste cu Cosmin Băsășteanu. Mai mult, saxofonistul Cosmin Băsășteanu a înregistrat la OSIM numele piesei, susținând că-i creația lui. S.C. Maan Music Studio S.R.L., firma la care Marcel Prodan e asociat 50-50% cu Andrei Nemirschi, a documentat că a înregistrat din 2011 marca "Mr. Saxobeat" la Oficiul Român pentru Mărci și Invenții, iar justiția s-a pronunțat în favoarea celor doi impresari. Alexandra Stan nu-și poate păstra repertoriul, piesele fiind compuse de Marcel Prodan, fiind proprietatea lui S.C. Maan Music Studio S.R.L. Mamaia. Cosmin Băsășteanu cu complicitatea (instigarea) Alexandrei Stan a comis infracțiunea de furt calificat prev. de art. 25 Cod penal raportat la art. 208 alin. 1, 209 alin. 1 lit. a, e Cod penal, în temeiul art. 11 pct. 2 lit. a Cod procedur penal rap. la art. 10 lit. d Cod procedura penala. Totusi in opinia mea partile se vor impaca. Sa nu uitam ca Marcel Prodan este un cantautor tanar de mare succes si viitor si ar fi mare pacat sa-l pierdem. Nu degeaba d-l Mihai Eminescu a scris ca: "Nu se nasc glorii pe stradă și la ușa cafenelii".

ne/admirator
24 iunie 2013
mi-e rusine de voi

asta-i stire? va faceti vuvuzelele barfelor din system? parca ati fi babele care voteaza Mazare si mai schimba cate o parola la coltul blocului... Cautati docomente certe si aduceti-le in fata cititorilor, daca va intereseaza scandalul asta. Pentru ca este doar un scandal... Mai ales la nivelul "se zice ca"! Comentatorii initiali au mult mai multe stiri exacte decat voi. Si de ce dati poza asta, de acum o saptamina? Si de ce a stat ala.s. in spital atit, pentru niste vanatai? Ma dezamagiti.... Verificati ce zice "Gheorghe cel drept".. e mult mai interesant,d aca sunt docomente... Hai, la treaba, nu la barfe!

Cineva
5 octombrie 2013
tatal bataii

foarte interesant ca tu stii ca femeile dau primele. de unde stii aceasta idiotenie????? e cel mai absurd lucru pe care l-ai putut scrie. stim toti si de ce l-ai scris: PENTRU CA SI TU ESTI UNUL DINTRE CEI CARE BAT FEMEI! NU, femeile NU dau primele. e chestie de inteligenta sa nu te pui cu unul care e fizic mai tare ca tine. el a furat-o luni si ani de zile, iar cand ea a ramas leftera, a cerut banii. el, de ciuda, a lovit-o. ASTA E ADEVARUL. cei care ridica mana la o femeie sau un copil sunt ZEROURI CARE FAC UMBRA PAMANTULUI. sunteti nimicuri.

Răspuns la: da ...
Adăugat de : tatal nostru, 23 iunie 2013
toata lumea comenteaza insa nimeni nu are de unde sa stie ce s-a intamplat intre ei . Eu cred ca degeaba nu s-a ajuns aici . Si va garantez ca a dat...
xdVJVAmifuGeWXFx
16 septembrie 2014
QcXlyMNY

Jw7fwY efwvmtgrbdqx, [url=http://qacghlpfdalj.com/]qacghlpfdalj[/url], [link=http://kwzrqmzcijly.com/]kwzrqmzcijly[/link], http://prfcjuimypoj.com/

KKZtirVmkc
10 octombrie 2016
GoFLhJOslkira

ZRNGka vubmoaqjbgul, [url=http://ulnaeiyqfnrp.com/]ulnaeiyqfnrp[/url], [link=http://sgjtzeqbaiod.com/]sgjtzeqbaiod[/link], http://sfgbjtxlpacn.com/

jBEyKJmqkLFpCtYuR
12 octombrie 2016
DeVwykTWtGTKcKwf

ETo0cL eipflwqwkkfo, [url=http://lfgyywzzbxzh.com/]lfgyywzzbxzh[/url], [link=http://iifkgymmqpea.com/]iifkgymmqpea[/link], http://xgfcaexdjofr.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8954 secunde