Scandal monstru între Giulia și DJ Project

Vineri, 14 Decembrie 2012, 17:54
274
După ce ieri au apărut bârfe că băieții de la DJ Project caută o nouă solistă pentru că Adelei Popescu i-ar expira în câteva zile contractul, managerul trupei contracarează zvonurile și dă vina pe Giulia Anghelescu. 


Deși nu a spus lucrurile la modul cel mai direct, Emil Burloi a lăsat de înțeles că Giulia ar fi lansat bârfele cu privire la plecarea Adelei Popescu.

"Zvonurile despre plecarea ei au fost lansate de cineva care voia să-și relanseze cariera și să facă publicitate unui resort unde cântă de revelion contra unei vacanțe de Crăciun", a declarat Burloi pentru Ring.

Se pare că pe afișul de promovare a concertului pe care Giulia îl susține în Turcia apar și băieții de la DJ Project, deși nu vor cânta împreună. "Dacă așa își câștigă o vacanță de Crăciun și un revelion pentru familia ei în Turcia, să le considere un cadou din partea foștilor ei colegi."

În replică Giulia a explicat că afișul a fost o greșeală a organiza-torilor spectacolului.

"Problema a fost remediată. Când am început să cânt cu DJ Project, mi s-a întâmplat să cânt, iar pe afiș apărea fosta solistă, Elena. Nu m-am supărat. Poate s-a întâmplat și să apar eu pe afiș deși venea Adela."Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 1.2237 secunde