Scandal monstru între Bianca Drăgușanu și Iulia Albu

845
1
Scandal monstru între Bianca Drăgușanu și Iulia Albu - biancadragusanu-1393592877.jpg
Bianca Drăgușanu și Iulia Albu au făcut deliciul telespectatorilor într-o confruntare de zile mari. Prezente în platoul emisiunii "WoWbiz", cele două dive s-au întrecut în "complimente" care mai de care.


După ce Iulia Albu a tunat și a fulgerat la adresa soției lui Victor Slav, realizatorii emisiunii "WoWbiz" le-au dat șansa celor două să-și împărtășească părerile personal. Astfel, așezate pe acceași canapea, femeile au început a se întrece în vorbe acide.


Chiar dacă inițial nu a vrut să o atace foarte dur pe Bianca, Iulia Albu nu a rezistat foarte mult și a început "să arunce cu săgeți" în soția lui Victor Slav.


"Ea este o fată obișnuită, nu este nici o nenorocită. Orice fată care arată ca ea, ar putea ajunge în locul ei. Nimeni nu ar trebui să-și dorească să ajungă pe sticlă. Fetele care-și doresc o cale în lumea modei ar trebui să urmeze un alt loc decât Bianca Drăgușanu. Ea nu are nicio șansă pe niciun podium internațional și în nicio publicație de renume", și-a început "pledoaria" fosta soție a lui Mihai Albu, scrie click.ro.


Comentează știrea

DODO
1 martie 2014
bianca

Sinteti bolnavi!Cautati subiecte de bun simt.Terminati cu asta.

Articole pe aceeași temă

Luni, 24 Februarie 2014
Stire din Monden : "O iubesc pe fata asta"
Pagina a fost generata in 1.5477 secunde