Scandal în lumea mondenă! Anda Adam, la cuțite cu Oana Zăvoranu din cauza lui Cătălin Țîră!

420
Scandal în lumea mondenă! Anda Adam, la cuțite cu Oana Zăvoranu din cauza lui Cătălin Țîră! - andaadame1379671060410-1396948950.jpg
După despărțirea de Victor Slav, Anda Adam a început o relație cu Cătălin Țîră, fiul fostului atacant rapidist Ștefan Țîră, acum jucător la ADO Den Haag, în prima ligă olandeză. Legătura dintre ei a devenit tot mai strânsă, iar jucătorul și-a prezentat iubita, cu 16 ani mai în vârstă, părinților săi. În doar patru luni și jumătate, lucrurile s-au schimbat radical. Iar până la un scandal în toată regula nu mai este decât un pas!


De curând, între Cătălin Țîră și Oana Zăvoranu ar fi avut loc un schimb de mesaje siropoase, în care fotbalistul îi transmitea fostei soții a lui Pepe că abia așteaptă să revină în țară pentru a o întâlni și pentru a petrece clipe de neuitat.


Cătălin îi transmitea Oanei că o admiră foarte mult și că este una dintre cele mai frumoase femei pe care a văzut-o vreodată. Bruneta nu a părut deloc deranjată de complimentele fotbalistului și i-a răspuns cu aceeași monedă, potrivit showbiz.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7692 secunde