Scandal erotic la Liceul "Decebal" / Cine este "profesoara sexy"?

5426
4
Fără nicio legătură cu cariera didactică, Andreea Bododel este protagonista unei "bombe de presă": a pozat în lenjerie intimă pe o catedră a Liceului "Decebal", cu acordul profesorului de sport Cătălin Duțulescu. Și nu e nici prima, nici ultima dată!

Andreea este de loc din Medgidia, parvenită în Capitală pe post de dansatoare, după cum ne-a declarat bunicul ei că știe, și a terminat în anul 2007 cursurile Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu", cu media de bacalaureat 8,55. Diriginta ei, prof. Rodica Plugaru, a declarat, pentru "Cuget Liber", că nu-și amintește ca Andreea să fi avut nota scăzută la purtare sau să fi înregistrat multe absențe: "Nu a avut absolut deloc un comportament care să dea de bănuit comportamentul actual!".

Cum a ajuns în centrul unui scandal erotic pe post de "profesoară sexy" o fostă elevă din Medgidia cu nota 8,70 la lucrarea scrisă de la română sau cu 7,40 la cea de la istorie, nu e deloc greu de imaginat. Dacă și-a pus în cap să fie ea la toate posturile și în toate ziarele, iată că a reușit din nou. Mai trist este că a târât în tot acest scandal două instituții de prestigiu ale învățământului constănțean.

Întrebat în legătură cu "preocupările" fiicei sale, Constantin Bododel ne-a declarat: "Are peste 18 ani și n-are decât să răspundă pentru ceea ce face!".

Comentează știrea

pestalozzi
7 decembrie 2011
o fata de viitor

Noua societate post-decembrista are nevoie de curve bine pregatite in toate domeniile,asa cum s-a reusit deja in politica.Fata isi continua "studiile".Urmeaza sa-si schimbe numele din Bododel on Bordel.Invatamantul romanesc este pe drumul cel bun.

qwerty
7 decembrie 2011
Credeti ca exista lumi paralele ?

Eu cred ca exista cel putin doua lumi paralele.Iata dovada,Experimentul Bododel ne demonstreaza acest lucru.Daca nu credeti,incercati sa intrati pentru cateva secunde in mintea necoapta a unui copil.Acolo aveti ocazia sa traiti in acelasi timp in doua universuri paralele.In universul real,un politician "de succes" vine la deschiderea anului scolar si povesteste cum alerga el dupa gagici in copilarie.Le mai spune copiilor cum invata la doua trei materii si cum s-a facut baiat mare,destept si realizat in viata. Politicianul asta este un exemplu,este "cel mai fashion" model de reusita in viata.Aplauze pentru Stefanel.Stefanel pozeaza in pictoriale,fosta eleva Bododel isi urmeaza invatatorul.In a doua dimensiune paralela,niste nesuferiti de profesori si parinti te obliga sa inveti carte.Ce sa faci cu cartea,sa ajungi somer,sa mori de foame? Ce vreti sa inteleaga un copil obligat sa traiasca in doua lumi paralele ?

Profu' de serviciu!
7 decembrie 2011
...acesta este...luminita de la capatul tunelului!

...acum citesc ziarele! Doamne, nu credeam ca mai vad stirea! Asta este deja isterie! ..ce doreati sa faca fata dupa liceu? ...sa se duca la IMUM Medgidia sa traga la strung? ...cand pe micul ecran apar atatea ,,modele,, pe care tineretul sa le urmeze. Mi se pare normal ce se intampla in scolile noastre. Si la J Monnet, si la Decebal si aiurea.... sa vedeti, insa ca ,,greul,, de acum vine! ...dupa atatea ...succesuri........

TV,,,,,
7 decembrie 2011
ELEVA PORNO

oare a uitat toata lumea cum la ANTENA 1 se promova ELEVA PORNA in plina zi??? pai fetele astea pe care le promoveaza TV- urile mai au de invatat,,,, cred ca au ,,mustrari de constiinta,, cei din tv, eu zic sa ne ofere ceva mai ,,hard,, oare asta sa fie limita lor? numai atata pot ei? pacat,,

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.6986 secunde