Salman Khan se face că nu o mai știe pe Iulia Vântur

195
Salman Khan este un mare actor chiar și atunci când nu joacă un rol! Vedeta a lăsat impresia jurnaliștilor din țara sa că nu o cunoaște pe Iulia Vântur. 

Într-un interviu acordat recent pentru Hindustan Times, actorul de la Bollywood s-a arătat străin de numele româncei noastre, cu care presa indiană l-a surprins împreună la vânătoare. 

Cu câteva luni în urmă, cel mai des nume legat de Salman Khan a fost cel al româncei Iulia Vântur, despre care presa din India, dar nu numai a scris că se află la un pas de căsătorie cu acesta. Ziariștii au mai scris că Selim, tatăl lui Salman Khan, nu o place pe româncă. Presa tabloidă, care i-a urmărit în permanență pe cei doi, a mai susținut că actorul de la Bollywood i-a oferit Iuliei un loc la un hotel de lux din Mumbai, urmând ca mai târziu să o prezinte părinților săi pe iubita lui din România. 

Revenind la interviu, Salman Khan se face că nu știe despre cine este vorba atunci când reporterul îl întreabă despre zvonurile care au apărut cu privire la relația dintre el și Iulia Vântur. "Iulia, cine? Ce?"

În replică, ziariștii indieni se întreabă retoric: "Adevăr sau ignoranță simulată?" 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5803 secunde