Roxana Iliescu și-ar fi dorit sâni mai mari

637
Roxana Iliescu și-ar fi dorit sâni mai mari - roxanailiescu-1337958735.jpg
Roxana Iliescu a stat la taifas în emisiunea "O dată-n viață", de la TVR1, moderată de Iuliana Tudor. În cadrul emisiunii, prezentatoarea a mărturisit că i-ar fi plăcut să fie moldoveancă pentru că moldovencele au foarte multe calități.
Motivul principal pentru care și-ar fi dorit să fie de peste Prut sunt sânii. Roxana consideră că femeile din Moldova au bustul foarte generos.

"Este o experiență extraordinară,o combinație perfectă între distracție, reîntoarcerea la valorile românești și posibilitatea de a ajuta persoane aflate în situații disperate. Am admirat mereu ambiția moldovencelor și determinarea lor. Mi-aș dori să fiu așa aprigă și...mi-aș mai dori să mă nasc moldoveancă pentru un motiv...decolteul lor generos... Mi-e puțin teamă de proba cântecului popular. Melodiile moldovenești sunt iuți și au modulații care-mi dau fiori...în cel mai rău caz o să recit cu patos... Îmi place portul tradițional. Serbarea zilei mele de 35 de ani a avut ca dress code portul popular românesc", a declarat ea în emisiunea "O dată-n viață", de la TVR 1.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Februarie 2012
Stire din Cetățenești : Sânii femeilor sunt inegali?
Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : "Sâni în rate", cadou la aniversare...
Pagina a fost generata in 0.5052 secunde