Rocsana Marcu vrea să se judece cu fostul iubit

216
Rocsana Marcu vrea să se judece cu fostul iubit - roxanamarcu-1379874027.jpg
În toamna anului trecut, Rocsana Marcu a câștigat procesul de paternitate intentat lui Ștefan Adrian Iliescu, bărbatul care a părăsit-o după ce a rămas însărcinată. Instanța a stabilit că Iliescu, nimeni altul decât fiul fostului primar din Giurgiu, este tatăl Mayrei, fiica cea mare a vedetei. Acum, Rocsana vrea să-i ceară acestuia și pensie alimentară. 

Tatăl Mayrei este, însă, total absent din viața micuței. A fost alegerea lui din momentul în care a aflat că va avea un copil. 

Ștefan Adrian Iliescu și-a justificat abandonul copilei prin faptul că își dorea băiat și nu fată. Nu s-a răzgândit nici când Mayra a venit pe lume, astfel că mama ei s-a văzut nevoită să-i deschidă proces de paternitate.

S-au judecat trei ani, iar în toamna anului trecut a câștigat procesul. Mayra nu își cunoaște tatăl decât din fotografiile pe care i le-a arătat mama sa. Tatăl ei nu a avut curiozitatea să o vadă nici măcar o singură dată în cei șase ani de când fetița a venit pe lume.

În acest context, Rocsana se gândește serios să-l dea în judecată pentru pensie alimentară. 

"Foarte multă lume m-a întrebat de ce nu fac asta. Mă gândesc să demarez procedurile legale", a mai spus Rocsana Marcu, informează click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2876 secunde