Robin Gibb, fostul solist al grupului Bee Gees, și-a recăpătat cunoștința, după ce a fost timp de câteva zile în comă

487
Robin Gibb, fostul solist al grupului Bee Gees, și-a recăpătat cunoștința, după ce a fost timp de câteva zile în comă - robingibb-1335017545.jpg
Cântărețul Robin Gibb, fostul solist al grupului Bee Gees, și-a recăpătat cunoștința, după ce a fost timp de câteva zile în comă, într-un spital din Londra. În urmă cu o săptămână, site-ul oficial al artistului anunța că se afla în comă la spital după ce a contractat o pneumonie.
Cântărețul fusese diagnosticat cu cancer hepatic și de colon, însă, în februarie, el susținea că este aproape vindecat și că se simte "fantastic". La jumătatea acestei luni, medicii se temeau însă că Gibb nu mai are de trăit decât câteva zile, informează contactmusic.com.

Vineri, soția sa, Dwina, a dat o scurtă declarație în fața spitalului și a dezvăluit că Gibb își revine în mod miraculos. "Este foarte, foarte bine. Nu pot să cred... Dă din cap și, când îl întrebăm ceva, răspunde", a spus aceasta.

Fratele artistului, Barry, i-a fost alături acestuia în spital și i-a cântat vechi piese ale trupei Bee Gees, a mai spus Dwina săptămâna trecută.

Robin Gibb -care este vegetarian și nu consumă alcool sau alte substanțe nocive - suferea de dureri de stomac de mulți ani, medicii nefiind capabili să determine cauza exactă a acestora.

El a fost internat pentru câteva zile în octombrie 2011, din cauza unor dureri abdominale severe, fiind diagnosticat cu o inflamație a colonului. Tot în 2011, în aprilie, el a fost obligat să anuleze din această cauză o serie de concerte în Brazilia, la recomandarea medicilor.

În 2010, Robin Gibb a suferit o operație din cauza unei ocluzii intestinale, aceeași afecțiune care a dus la moartea fratelui său geamăn Maurice, în 2003.

Trupa Bee Gees, fondată în 1958, a fost compusă inițial din gemenii Robin și Maurice Gibb și fratele lor mai mare Barry.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Monden : Dana Rogoz, cerută în căsătorie
Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Monden : Adelina Pestrițu, o mireasă sexy
Pagina a fost generata in 2.6912 secunde