Robert De Niro divorțează după 21 de ani de căsnicie

405
Robert De Niro divorțează după 21 de ani de căsnicie - 646x4041-1542805526.jpg
Actorul Robert De Niro (75 de ani) și soția lui, actrița americană Grace Hightower (63 de ani), au decis să se despartă după un mariaj de mai bine de 20 de ani.

Robert De Niro a decis să divorțeze de Grace Hightower după 21 de ani de căsnicie, iar o sursă apropiată a cuplului a confirmat că cei doi nu mai locuiesc împreună de mai mult timp, potrivit Daily Mail. Cuplul urmează să anunțe oficial divorțul în săptămânile următoare.  


Robert De Niro și Grace Hightower au mai avut probleme în mariajul lor și aceasta nu este prima despărțire dintre cei doi actori. Căsătoriți din anul 1997, De Niro a depus actele de divorț doi ani mai târziu, în 1999, însă nu a fost finalizat. Ulterior, Robert și Grace s-au împăcat, iar cinci ani mai târziu, în 2004, și-au reînnoit jurămintele. 


De Niro a vorbit despre sentimentele sale legate de căsătorie într-un interviu din 2013, când spunea că secretul unei căsnicii fericite implică "o mulțime de lucruri de oferit, dar și de primit, în același timp". Cu toate acestea, el a împărtășit câteva sfaturi cu The Independent în 2014, spunând: "Singurul lucru pe care aș putea să-l spun este că, dacă te căsătorești, e mai simplu să te desparți dacă nu ai copii". Din mariajul cu Grace, De Niro are un fiu, Eliot, în vârstă de 20 de ani, și o fiică, Helen, în vârstă de șase ani.  


Actorul a mai fost căsătorit 12 ani cu actrița Diahnne Abbott (73 de ani), cu care are doi copii, Drena (47 de ani) și Raphael (42 de ani). Și Toukie Smith i-a dăruit lui De Niro o pereche de gemeni, pe Aaron și Julian. Pentru Hightower, căsătoria cu De Niro este prima. Robert De Niro este unul dintre cei mai apreciați actori, fiind câștigătorul a două Oscaruri. Cele mai cunoscute filme în care a jucat sunt: "Nașul: Partea II", "Taxi Driver", "Raging Bull", "Băieți buni", "Casino", "Incoruptibilii", "Promontoriul groazei", "A fost odată în America", "Vânătorul de cerbi" și "Heat".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2083 secunde