Rita Mureșan, dezvăluiri despre relația cu fostul soț

368
Rita Mureșan, dezvăluiri despre relația cu fostul soț - ritamuresanscoalamodele-1402665475.jpg
Au divorțat după un mariaj de 13 ani, dar sunt mai uniți ca un cuplu căsătorit și formează încă o familie. Rita Mureșan și fostul soț, Nelu, sunt foarte aproapiați, iar bărbatul o susține pe creatoarea de modă în tot ceea ce face.

"Cei doi locuiesc împreună și au o relație de prietenie. Nelu o respectă și o iubește, tocmai de aceea îi va fi alături. De o împăcare nu s-a pus problema", a mărturisit o sursă din preajma creatoarei de modă, pentru ziarulring.ro.

"E normal să se poarte așa. E normal să-mi dăruiască flori. Sunt mama copiilor lui și mă susține. Legat de faptul că sunt atrasă de spiritualitate, nu are ce să-mi reproșeze; dacă ar fi avut, probabil mi-ar fi spus. Nu încerc să atrag pe nimeni în asta. Suntem prieteni și părinți. Nu suntem mai mult decât atât. Dar odată ce relația dintre mine și el s-a relaxat, s-a relaxat totul. După divorț, relația dintre noi și familia ca atare a avut de câștigat. Acum nu suntem un cuplu, dar suntem o familie", a recunoscut creatoarea, citată de click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1893 secunde