Rita Mureșan a fost jefuită: Să îmi fie învățătura de minte!

175
Rita Mureșan a fost jefuită: Să îmi fie învățătura de minte! - ritamuresanslaba-1427019526.jpg
Creatoarea de modă Rita Mureșan a fost jefuită în supermarket. Într-un moment de neatenție, vedetei i s-au furat geaca și geanta. Și, implicit, tot ce era în ele.


"Mi s-au furat geanta și geaca. Problema nu sunt atât banii (sunt și ei, nu sunt ipocrită, mai ales că mie îmi place cashul și aveam ceva, din moment ce plecam în vacanță...), cât telefonul!!! Oamenii de acolo lenți și dezinteresați de parcă nu la ei în "casă" fusesem pradată... E vina mea că am lăsat căruciorul o secundă să cântăresc niște mere...Îmi asum și că deja de câteva minute bune îmi trecea așa un gând să iau geanta și să o pun pe umăr... Să îmi fie învățătura de minte! Însă acum sunt plecată în vacanță, nu am carduri, nu am bani, nu mai am telefon, nu mai am numere de telefon și am rămas și fără amintiri frumoase ca și poze sau mesaje frumoase la care țineam. Noroc că nu sunt singura. Asta înseamnă că de azi e un nou început! Doamne ajută!!!, a scris ea, pe Facebook.


Ulterior, vedeta a mărturisit, tot prin intermediul paginii sale de Facebook, că și-a recuperat bunurile: 


"Vreau să mulțumesc public șefului de magazin și șefului de securitate de la Carrefour Băneasa. Bunurile mele au fost găsite azi. Dumnezeu lucrează prin oameni! Multumesc cu recunoștință! Sper că mi-am învățat lecția!"



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Arestați pentru jefuirea unei locuințe
Pagina a fost generata in 1.5381 secunde