Rihanna, implicată într-un scandal de proporții!

172
1
Rihanna, implicată într-un scandal de proporții! - rihannaiheart1-1428236935.jpg
Rihanna a fost acuzată de plagiat de fanii unui rapper, Just Brittany. Cei care au ascultat ultimul single al artistei născută în Barbados, "Bitch Betta Have My Money", au fost de acord că piesele seamănă izbitor. Rapperul Just Brittany a lansat această piesă pe platforma SoundCloud în urmă cu nouă luni, însă single-ul său a început să devină cunoscut abia după ce a început să fie comparat cu piesa Rihannei.


Titlurile celor două piese sunt aproape identice, iar anumite surse din industria muzicală spun că similaritățile nu se opresc aici.

Deocamdată, nici Rihanna, nici Just Brittany nu au comentat similaritățile dintre cele două piese, scrie libertatea.ro.



Comentează știrea

rodica
5 aprilie 2015
oferta anului, acum pentru toti!

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : PRIMAR ACUZAT DE PLAGIAT!
Pagina a fost generata in 1.6205 secunde