Călătorie fascinantă în universul artei

Richard Clayderman, mega-spectacol alături de Dan Puric

177
Richard Clayderman, mega-spectacol alături de Dan Puric - richard-1552858924.jpg
Richard Clayderman, Dan Puric și Ștefan Popa Popa's, alături de Orchestra Simfonică București, reunesc cele 7 Arte într-un spectacol în premieră mondială. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București, pe 20 martie, anunță infomusic.ro. 
Richard Clayderman, unul dintre cei mai îndrăgiți pianiști ai tuturor timpurilor, revine în România cu un show inovativ care vă va trezi toate simțurile și va încânta. Alături de Orchestra Simfonică București și invitații săi - Dan Puric și Ștefan Popa Popa’s, maestrul caricaturist -, Prince of Romance vă invită într-o călătorie fascinantă în universul artei.


Noua producție va aduce în scenă elemente din toate cele 7 Arte: arhitectura, sculptura, pictura, poezia, dansul, filmul și, bineînțeles, muzica. 


Având o carieră spectaculoasă, Richard Clayderman este, după 40 de ani, un artist în continuă dezvoltare, pentru care spectaculosul nu are limite. A înregistrat peste 1.200 de melodii, vânzări de peste 150 de milioane de copii de discuri, iar muzica sa are puterea de a emoționa orice generație.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Martie 2018
Stire din Cultură-Educație : Dan Puric  vine la Constanța
Sâmbătă, 19 Martie 2016
Stire din Cultură-Educație : Dan Puric, despre "Sufletul românesc"
Pagina a fost generata in 1.356 secunde