Rică Răducanu l-a prins pe hoțul care i-a intrat în casă, la Mangalia: "Cred că mi-a dat cu un spray să mă adoarmă"

1775
Rică Răducanu l-a prins pe hoțul care i-a intrat în casă, la Mangalia:
Fostul mare portar Rică Răducanu a afirmat că știe cine este hoțul care l-a prădat în urmă cu două luni.

În luna august a acestui an, Rică Răducanu a fost prădat. Cineva a pătruns în apartamentul pe care acesta îl deține la mare, în Mangalia.

Atunci, lui Rică Răducanu i s-au luat actele, telefoanele mobile, 8.000 de lei, cardurile bancare, dar și agenda cu sute de numere de telefon.

La două luni după experiența neplăcută prin care a trecut, Rică Răducanu a declarat, pentru click.ro, că știe cine este hoțul.

"Am fost foarte supărat, dar mi-a trecut! Știu cine este hoțul, e un vecin din zonă, am vorbit cu Poliția, dar ei mi-au zis că nu sunt dovezi clare care să ateste ce spun eu.

De obicei, mă trezesc noaptea din două în două ore ca să mă duc la baie, însă în acea noapte nu m-am mai trezit, cred că acel hoț mi-a dat cu un spray care să mă adoarmă de tot.

Am rămas fără acte, dar mi le-am refăcut, am buletin și permis noi. După cele întâmplate, la ora șapte dimineața eram la ușa băncilor ca să îmi blochez cardurile. Măcar dacă îmi lăsa agenda cu numerele de telefon ale gagicilor!", a afirmat Rică Răducanu, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7129 secunde