Rezultatele autopsiei lui Bobbi Kristina Brown. Cauza morții fiicei lui Whitney Houston

326
Rezultatele autopsiei lui Bobbi Kristina Brown. Cauza morții fiicei lui Whitney Houston - 150201newsbobbikristinabrown-1457165735.jpg
Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântărețe Whitney Houston, a murit în 2015, la 22 de ani, din cauza intoxicării cu un amestec de droguri și a pneumoniei, precum și a leziunilor creierului provocate de scufundarea în apă, au afirmat vineri medicii legiști din Fulton, statul american Georgia, care au efectuat autopsia, informează Reuters și EFE.

''În mod clar, decesul nu a avut cauze naturale, dar examinarea medicală nu a putut stabili dacă moartea a fost provocată intenționat sau a avut loc accidental'', prin urmare, ''s-a declarat că modul de producere a morții este neclar'', a precizat legistul.

Conform autopsiei, tânăra era sub influența unui amestec de marijuana, alcool, morfină și benzodiazepan — substanțe pe care le utiliza ca sedative sau contra anxietății — în ianuarie 2015 când a fost găsită zăcând inconștientă în cada apartamentului din Atlanta în care locuia cu iubitul său, Nick Gordon. Ea a încetat din viață în 26 iulie 2015, după ce a fost menținută mai multe lui în comă indusă, scrie Agerpres.ro.

Procuratura a fost împotriva ideii de a face publice datele autopsiei, precizând că acest lucru ar compromite ancheta în curs care investighează împrejurările morții fiicei celebrei cântărețe.

"Credem că există motive valide pentru a nu face acest lucru", a declarat procurorul districtual din Fulton County Paul Howard Jr, precizând că departamentul pe care îl conduce va respecta decizia instanței.

În luna august, la sesizarea administratorului averii lui Bobbi Kristina Brown, a fost deschis un dosar de omor prin imprudență în care Nick Gordon, iubitul acesteia, a fost acuzat că i-ar fi cauzat moartea tinerei. Administratorul averii fiicei cântăreței americane a fost de părere că la acea dată că Nick Gordon i-a provocat leziuni cerebrale ireversibile tinerei. Un purtător de cuvânt al lui Gordon a numit însă acest proces ca fiind "calomnios și fără temei", scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5085 secunde