€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Revenire în forță! Constănțeanca Alexandra Stan face furori în noul său videoclip

Ştire online publicată Marţi, 29 Aprilie 2014. Autor: Cuget Liber Online.
Alexandra Stan a lansat luni un nou videoclip, pentru piesa "Thanks for leaving", melodie care vorbește despre noi începuturi, alegerile pe care le putem face în situații dificile pentru a putea merge mai departe, bucuria de a te descoperi și de a fi tu însuți.


Videoclipul este a patra parte din scurtmetrajul „Thanks for leaving" și prezintă finalul unei relații, dar și un nou început. Mesajul transmis este acela că în viața fiecărui om există cel puțin o persoană căreia îi putem mulțumi că a plecat.


"Când piesa a fost compusă, am realizat că oamenii vor înțelege prin ce am trecut și dorința mea de a lupta pentru o viață mai frumoasă. Mi-am dorit ca «Thanks for leaving» să fie prima piesă după această pauză și mă bucur că toate aceste sentimente și emoții le-am putut exprima prin piesă și videoclip", a declarat Alexandra Stan.


Scurtmetrajul prezintă povestea unei relații dăunătoare, decizia de a pune punct, emoțiile și primii pași spre un nou capitol din viață. Acesta arată că o despărțire nu înseamnă întotdeauna ceva trist, urât, ci și un nou început, scrie click.ro.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7876 secunde