Reacția lui Horia Brenciu după ce i s-a spus că soția sa e bătrână

848
Reacția lui Horia Brenciu după ce i s-a spus că soția sa e bătrână - horiabrenciusifamilia-1531463597.jpg
Conturile vedetelor de pe rețelele de socializare abundă în mesaje, unele mai directe decât altele. Dacă divele autohtone primesc la o singură poză tot felul de propuneri până la cereri în căsătorie, domnii au și ei ce să citească. Horia Brenciu a vrut să se laude cu soția lui Alice Dumitrescu, dar o tânără i-a "tăiat" tot elanul după ce i-a lăsat un comentariu în care îi reamintește că partenera lui este mai în vârstă decât el. Reacția artistului nu s-a lăsat mult așteptată, scrie click.ro

Horia Brenciu (45 de ani) știe cum să răspundă provocărilor de orice fel, nu doar profesionale. Diplomat, artistul a demonstrat că nu se pune la mintea celor care nu gândesc mult înainte să vorbească. O imagine cu soția lui, pe care a numit-o "diva lui", publicată pe Instagram, a primit un comentariu, care a reușit să-i strice buna dispoziție artistului. O "admiratoare" a făcut o remarcă nu tocmai potrivită despre partenera lui de viață.

"Bătrână pentru tine Horia...Păcat că nu ți-ai găsit o fată tânără și frumoasă", a fost comentariul care l-a făcut imediat pe Horia să reacționeze.

"Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă", a fost replica artistului. Cei doi au continuat schimbul de replici, artistul fiind extrem de elegant în exprimare. 


"Despre ce consecințe vorbești?! Ce e chestia asta ieftină cu persoana publica?! Ai scris. Ti-am răspuns. Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, fața de rândurile puerile pe care le-ai scris. E adevărat, nu oricine pricepea subtilitatea. Ai început cu stângul, judecând, ceea ce nu se întâmplă nici dacă aș fi fost cel mai necunoscut de pe planetă. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e ca insiști cu rândurile-ți îndoielnice și la prietenii mei care scriu pe pagina asta. E clar, Instagramul nu e pentru tine. Vorbeai de consecințe?! Ai niște răspunsuri la afirmațiile tale de la oameni normali. Astea sunt consecințele judecăților tale. Și nici nu ești persoană publică! Ce chestie!", a mai scris artistul. 


Horia Brenciu și Alice Dumitrescu (50 de ani) s-au căsătorit în urmă cu patru ani, dar se cunosc din 1995. Cei doi au fost priteni buni foarte mulți ani înainte de a-și oficializa realația. Au împreună o fetiță superbă, Mina, care a venit pe lume la data de 1 noiembrie 2012 și au adoptat în 2016 un băiețel, Toma (3 ani). Alice mai are, însă, două fete, Andreea (25 de ani), dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, de la Politehnica, și Maria (16 ani), născută în urma unei scurte povești de dragoste cu un coleg de breaslă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 August 2015
Stire din Cultură-Educație : Horia Brenciu revine pe litoral
Miercuri, 12 August 2015
Stire din Cultură-Educație : Propuneri de timp liber
Pagina a fost generata in 1.7241 secunde