Războiul continuă: "Eu am informații de la apropiați că ei doi..."

177
1
Războiul continuă:
Noua iubită a lui Mitea a atacat-o dur pe Andreea Tonciu la toate emisiunile unde a avut ocazia, fapt ce a scos-o din sărite pe brunetă. Tonciu a răbufnit și a mărturisit tot ce a aflat despre relația dintre ea și fotbalist.

Andreea Tonciu susține că a vorbit cu apropiații lui Nicolae Mitea care spun că el nu este într-o relație cu Gabriela și că cei doi sunt de fapt "prieteni cu beneficii". Vedeta susține că relația dintre ei este strict bazată pe sex.

"Eu am informații de la apropiați că ei doi nu au o relație serioasă, ci că sunt prieteni cu beneficii. Dacă mă mai jignește mult, o să aduc dovezile cu ce face ea. Cică ei i se zice Dodo și face de toate!", a declarat Tonciu, luni, într-o emisiune de la Kanal D.

Comentează știrea

Maria
17 decembrie 2014
Cea mai noua oferta de lucru

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Iunie 2013
Stire din Monden : "Nu cred  că fac ceva  în pat!"
Miercuri, 06 Martie 2013
Stire din Monden : Tonciu,  din nou  cu Mitea
Pagina a fost generata in 2.3606 secunde