Răsturnare de situație. Vezi ce condiții pune Marcel Toader pentru împăcarea cu Gabriela Cristea

Miercuri, 12 Iunie 2013, 19:44
194
Telenovela care se derulează de ceva timp între Marcel Toader și Gabriela Cristea se pare că a consemnat un nou episod. De data aceasta unul care promite rating: împăcarea.
"Prima condiție: să mă iubească. Și dacă ar fi să renunțăm și să revenim la viața de cuplu, normal că o să o iubesc și eu. Să mergem la terapie de cuplu. N-a fost de acord. Să muncească pentru a nu mai pierde timpul pe internet. Dacă revenim la cuplu, o să sparg toate calculatoarele. Să-și ceară scuze public pentru ce a spus despre mine.", sunt primele condiții puse de Marcel Toader pentru împăcarea cu Gabriela Cristea.
În continuare, fostul rugbyst mai are și alte doleanțe: "Să-mi ofere o vacanță de vis la Balcic. O să fie o vacanță spectaculoasă. Dacă vrea fertilizare in-vitro, să uite de mine. Să avem o relație intimă de patru ori pe săptămână. Să-mi iubească familia. Să se împace cu familia ei, asta înseamnă iertare, pentru că nu poți trăi așa la nesfârșit. Să meargă la mormântul mamei ei și cred că a făcut asta deja. Să-și iubească soțul. Să aibă grijă de banii familiei. Să renunțe la Camelia, prietena ei. Să-și aranjeze hainele, altfel i le arunc pe fereastră. Astea au fost dintotdeauna doleanțele mele și nu știu de ce nu le-a acceptat. Și ca să nu spună că nu m-am luptat pentru căsnicia noastră, îi las timp să se gândească până la miezul nopții.", scrie Libertatea.ro.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 1.1423 secunde