RĂSTURNARE de SITUAȚIE în relația dintre ANDREEA BĂLAN și KEO!

264
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în relația dintre ANDREEA BĂLAN și KEO! - andreeabalan2-1404368770.jpg
Andreea Bălan a declarat la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, că fostul ei iubit, Keo, pe care l-a prins înșelând-o cu o blondă focoasă pe nume Misty, ar vrea să se întoarcă la ea.


Întrebată dacă solistul și-ar dori să se împace cu ea, Andreea a răspuns: "Da, dar e cam tardiv acum", lăsând de înțeles că artisul a mai căutat-o pentru a ruga-o să-l accepte din nou în viața ei, deși amândoi sunt împlicați acum în alte relații.


Blondina a explicat și care este motivul pentru care postează pe Facebook fotografii din America, în care apare cu noul iubit și în care își strigă fericirea.


"Nu vreau să mă răzbun pe Keo. Era normal să le spun fanilor că mă simt fericită", a mai spus Andreea, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, scrie libertatea.ro.


"El e liber să-și refacă viața oriunde în altă parte, iar eu rămân cu casa. Ne-am înțeles la un preț, iar eu îi voi răscumpăra partea lui. Așa este și normal, pentru că eu am construit casa. Îi doresc să fie fericit cu cine vrea el", a declarat Andreea, la emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1.


Deși a spus că îi dorește lui Keo "să fie fie fericit", solista nu a scăpat ocazia să mai trimită o săgeată către el și noua lui iubită, Alexandra Pavel, alias Misty, o cântăreață în curs de afirmare

"Asta este singura lui opțiune. Dacă avea alte opțiuni, poate că se vedea cu altcineva. Este un bărbat căruia nu-i place să stea singur", a spus Andreea, despre Keo, scrie libertatea.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Iunie 2014
Stire din Monden : Keo și amanta își caută casă
Pagina a fost generata in 2.5227 secunde