Rapperul Nelly a dat de necaz: droguri și arme găsite în autocarul vedetei

276
Rapperul Nelly a dat de necaz: droguri și arme găsite în autocarul vedetei - nelly-1350059565.jpg
Autoritățile au descoperit marijuana, heroină și o armă încărcată în autocarul rapperului Nelly, câștigător al unui premiu Grammy,  au declarat oficialii americani pentru Reuters.


Un membru din anturajul cântărețului și-a asumat responsabilitatea pentru obiectele găsite și a fost reținut de polițiști ca urmare a acestui fapt, în timp ce alte persoane aflate în autocar, printre care și Nelly, au fost, în cele din urmă, eliberate.
"Înțeleg că un membru al echipei mele a luat decizia nefericită de a aduce obiecte ilegale în autocarul nostru, ceea ce a dus la arestarea sa", a afirmat Nelly, în cadrul unei declarații oficiale.
"Nici eu, nici altcineva din acest autocar nu am știut că va aduce aceste lucruri", s-a disculpat acesta.
Incidentul s-a petrecut în același loc în care cântăreți faimoși au fost reținuți pentru posesia unor substanțe aflate sub incidența legii, cântăreți precum Snoop Dogg sau Fiona Apple, în timpul unei verificări de rutină. 
Purtătorul de cuvânt Rusty Fleming a declarat că "agentul le-a solicitat tuturor celor șapte persoane aflate în autocar să iasă din autovehicul. În urma verificării, s-au găsit 36 de pachete de heroină, o pungă de plastic de dimensiuni reduse în care se afla marijuana și un pistol încărcat".
Membrul echipei lui Nelly care și-a recunoscut vinovăția, Brian Keith Jones, a susținut că drogurile și arma îi aparțineau, prin urmare a fost arestat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.741 secunde