Ramona Gabor își aduce iubitul arab în România

166
Ramona Gabor își aduce iubitul arab în România - gabbor-1387432524.jpg
Ramona Gabor se pregătește să-și facă bagajul și să revină în țară, pentru prima dată de la moartea mamei sale. Ea îl va prezenta familiei pe iubitul ei de origine irakiană, Ahmad Daham.

Pentru omul de afaceri arab va fi o premieră să petreacă Crăciunul și tot ce înseamnă această sărbătoare la români, motiv pentru care Ramona Gabor are emoții mari.

Tânăra de 25 de ani a declarat, pentru Click!, că va încerca să se bucure de magia acestor sărbători de iarnă, deși știe că nimic nu va mai fi la fel, după dispariția tragică a mamei ei, Veronica Bulai.

"Am decis împreună cu iubitul meu să petrecem sărbătorile în țara mea natală, ținând cont că, pentru mine, România rămâne locul în care pot simți într-adevăr spiritul Crăciunului. Sunt entuziasmată să revin în țară și cu atât mai mult este el, deoarece își dorește foarte mult să descopere cultura noastră, datinile și obiceiurile specifice Crăciunului românesc. El este irakian de origine, iar în cultura arabă nu se sărbătorește Crăciunul. Va fi pentru prima dată când va experimenta temperaturi cu minus și, sper eu, multă zăpada", a spus Ramona, citată de click.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7844 secunde