PRO TV, decizie ȘOC în scandalul momentului: "Colaborarea noastră a încetat"

1626
PRO TV, decizie ȘOC în scandalul momentului:
PRO TV a anunțat, joi, că a încetat colaborarea cu creatoarea de haine Dana Budeanu, cea de la care Gabriela Firea a distribuit postarea care lua în derizoriu inițiativa "Dăruiește Viață", care construiește din donații un spital în București pentru copiii bolnavi de cancer. Budeanu este o apropiată a Gabrielei Firea.



"Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător. PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri", este anunțul postat de PRO TV pe pagina oficială de Facebook.


Primarul Capitalei, Gabriele Firea, a distribuit în 23 octombrie o postare a Danei Budeanu, o croitoreasă angajată de mai multe vedete mediatice. Postarea, scrisă într-un stil care se vrea ironic, e un atac la adresa inițiativei de construire a spitalului pentru copii: "Astia cacare face ei un spital vrea sa doneze Pintea un aparat dă radioterapie. Dă ce? Luați unu din ăia 35 de milioane euroi donați. Nu așa ați măcănit la teveu, caca luati voi? Sa dea la saraci Pintea! Da mai stati putin caca vine Vladut regele medicamentelor si va da el din aia 15 milioane dă la PLUS scuzi de la Magicacamp! # Marscumanipularile".

În urmă cu trei zile, fondatoarele asociației "Dăruiește viață", Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, au criticat dur postarea distribuită de Firea. De atunci, Gabriela Firea lansează zilnic atacuri publice la adresa acestora.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3112 secunde