Prin ce a trecut Adina Bourceanu după ce a slăbit spectaculos

683
Prin ce a trecut Adina Bourceanu după ce a slăbit spectaculos - 743541413620560208971652646031n4-1432202549.jpg
Adina, soția fotbalistului Stelei Alex Bourceanu, a slăbit peste 30 de kilograme în câteva luni, iar transformarea uimitoare i-a determinat pe diverși producători de medicamente-minune să-i folosească imaginea. Fără acceptul ei, însă. În vârstă de 26 de ani, mamă a doi copii, Adina a suferit în urmă cu câteva luni o operație de micșorare a stomacului.


Unii chiar au dezvoltat idei de afaceri pornind de la imaginile cu soția lui Bourceanu înainte și după operație. Au "uitat" însă să menționeze că silueta Adinei a fost ajustată chirurgical. În schimb, aceștia au pus scăderea drastică în greutate a nevestei stelistului pe seama unor diete-minune. Mai mult, fac și reclamă unui regim folosindu-se de fotografiile ei. De altfel, doamna Bourceanu a reacționat vehement pe un site de socializare, amenințând că-i va acționa în justiție pe vinovați.


"Am slăbit datorită unei operații de micșorare a stomacului. E adevărat că nu au folosit numele meu, dar pozele sunt ale mele și nu e corect să se folosească de ele pentru a dezinforma. O să văd ce măsuri se pot lua în privința asta. Nu am slăbit cu nici o dietă-minune și cu nici un medicament-minune", le-a scris Adina prietenilor virtuali.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4026 secunde