Presupusul soț al Iuliei Vântur, cercetat pentru OMOR!

230
1
Presupusul soț al Iuliei Vântur, cercetat pentru OMOR! - iuliasalman-1370882067.jpg
Nori negri se abat asupra relației dintre Iulia Vântur (29 de ani) și actorul indian Salman Khan. Starul de la Bollywood va afla luni dacă riscă să stea doi sau zece ani la pușcărie, pentru că a ucis un om și a rănit alți patru, la 28 septembrie 2002, când s-a suit băut la volan.




Când toată presa mondenă română și indiană așteapta cu sufletul la gură detalii despre nunta dintre Iulia Vântur și actorul de la Bollywood, justiția indiană vine să tulbure apele. De 11 ani, Salman Khan, de 47 de ani, este târât prin tribunale din cauza unui accident de mașină petrecut la data de 28 septembrie 2002. Khan s-a suit băut la volanul bolidului său Land Cruiser, având 60 mg de alcool în sânge.


A mers cu viteză maximă în zona suburbană a orașului Bandra și a trecut cu mașina peste cinci oameni care dormeau pe asfalt. Unul a murit, ceilalți patru au ajuns la spital. Azi, Salman Khan va afla dacă va fi judecat pentru omor din culpă sau omor prin imprudență, scrie click.ro. Dacă e încadrat la "omor prin imprudență", Khan riscă o pedeapsă de maximum doi ani de pușcărie. Dacă e încadrat la omor din culpă, riscă zece ani de închisoare, scrie click.ro.


Comentează știrea

constantean
10 iunie 2013
si unde este legatura

''Presupusul sot''.... de unde si pana unde, presupunem fiecare ce vrem, de unde reiese ca ar fi casatoriti...?? Ca a spus unul si altul ??

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6635 secunde