Planul lui Prigoană pentru a o recuceri pe Adriana Bahmuțeanu

135
Planul lui Prigoană pentru a o recuceri pe Adriana Bahmuțeanu - prigoanasibahmu-1369323448.jpg
După ce au anunțat cu mare scandal că divorțează și după ce s-au răzgândit ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au renunțat la partenerii cu care începuseră noi relații și s-au împăcat. Iar pentru a păstra viu focul dragostei, cei doi vor pleca la Viena, într-o minivacanță plină de romantism.

Este prima lor călătorie în doi, după împăcarea de Paște, dar și prima escapadă din ultimii ani. De obicei, ei mergeau în străinătate însoțiți de rude și de prieteni. Pentru ca soția lui să se simtă cât mai bine în cele câteva zile pe care le vor petrece în capitala Austriei, Silviu Prigoană a avut grijă să se cazeze la unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri vieneze.

Această escapadă în doi este o bună ocazie ca familia proaspăt reunită să pună la punct detalii care nu au fost încă lămurite în cele aproximativ trei săptămâni, care au trecut de la împăcare. În același timp, este un prilej de relaxare pentru cei doi, vedeta TV și afaceristul propunându-și să uite de tensiunile acumulate reciproc în cele nouă luni cât au fost separați, scrie click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Stire din Monden : Prigoană dă cărțile pe față!
Sâmbătă, 20 Aprilie 2013
Stire din Monden : Adriana Bahmuțeanu, gravidă?
Pagina a fost generata in 0.5945 secunde