Plănuiește să faci sex!

442
Dacă ai un program încărcat și trebuie să îți organizezi fiecare oră în parte, sexul planificat poate lua locul celui spontan. Nu e mai bine decât deloc?!

Întotdeauna avertizăm asupra faptului că sexul nu ar trebui să fie o rutină deliberată. Adevărul este că cei mai mulți dintre noi ducem o viață foarte ocupată și plină de rutină. De ce n-ar fi și sexul parte din program? De multe ori însă se întâmplă ca atunci când sexul este trecut în program, să dispară complet.

După aceea sexul depinde de noroc, de zilele în care se întâmplă să nu mergi la serviciu sau se ba-zează pe câștigarea premiului cel mare la loto. În acest caz, lucrurile sunt destul de clare. Notează-ți în program: sâmbătă după-amiază, sex!

Răsfață-te! Bineînțeles, este mult mai incitant să îți "ataci" partenerul cu pasiune și să te bucuri de focul din tine. Dar nu toată lumea se poate bucura de pasiunea de moment.

De ce ai nevoie pentru a face sex spontan? Mai presus de toate, ai nevoie de timp, de odihnă și să fiți în același timp, în același loc. Sexul spontan este și pasional și romantic. Dar și sexul plănuit poate fi la fel!

Avantajele sexului plănuit

Deliberarea și planificarea nu este ceva ce apreciem foarte mult atunci când vine vorba de sex. Mai mult, nici nu știm să plănuim sexul. De multe ori așteptăm pur și simplu să se întâmple și ne plimbăm în jurul lui ca o bombă cu efect întârziat.

Planificarea sexului nu ar trebui să fie o scuză pentru a face sex plicti-sitor. Dimpotrivă! Profită de această oportunitate pentru a fi cât mai creativ. Dacă sexul este parte din programul tău, nu numai că îți satisfaci pasiunea, dar poți avea o partidă cu adevărat grozavă, până la urmă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Stire din Monden : Daniela Crudu  a făcut sex cu Mihai Bendeac
Joi, 20 Octombrie 2011
Stire din Monden : Tentată  să facă  sex în trei
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Monden : Filmul porno de la Antena 1
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Monden : Sex la lumina lumânărilor
Joi, 13 Octombrie 2011
Stire din Monden : Cine sunt cei mai buni la sex?
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Fun : Cură de slăbire prin sex
Pagina a fost generata in 1.635 secunde