Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a confirmat că este însărcinată

164
Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a confirmat că este însărcinată - rtx36pr6jamesmatthewspippamiddle-1528452620.jpg
Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a confirmat că este însărcinată, scrie news.ro, care citează The Telegraph.


În vârstă de 34 de ani, Middleton este căsătorită cu James Matthews, managerul unui fond de investiții. Ea a dezvăluit că a depășit primul trimestru de sarcină fără să fi fost afectată de grețurile matinale.

"Am fost norocoasă să trec de cele 12 săptămâni fără asta și am putut să îmi continui activitatea în mod normal", a scris ea în editorialul pentru Waitrose Weekend.

Ea a promis să facă o cronică a exercițiilor fizice pentru perioada sarcinii.

"Fiind prima mea sarcină, am avut atât de multe întrebări și simt că multe au rămas fără răspuns", a mai scris ea făcând referire la exercițiile fizice pe care are sau nu voie să le facă în această perioadă.

După ce a făcut cercetări, ea și-a adaptat exercițiile fizice pe care le face timp de 45 de minute, de trei sau patru ori pe săptămână.

Pippa Middleton a renunțat la jogging, însă atunci când nu face yoga sau gimnastică, merge, înoată și joacă tenis: "Am remarcat faptul că mi se schimbă corpul și greutatea crește, dar cu sport și exerciții simt că poate fi tonifiat pentru a susține o sarcină sănătoasă, nașterea și recuperarea".

Speculații privind sarcina ei au apărut în luna aprilie, cu câteva zile înainte ca ducesa de Cambridge să nască cel de-al treilea copil.

Pippa Middleton și James Matthews s-au căsătorit anul trecut.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.4883 secunde