PEPE supărat pe Anamaria Prodan: V-ați gândit vreodată cum e să intrați în casă și să nu mai aveți nimic

301
1
PEPE supărat pe Anamaria Prodan: V-ați gândit vreodată cum e să intrați în casă și să nu mai aveți nimic - 61311886-1384446670.jpg
Pepe s-a supărat pe Ana Maria Prodan! Joi ar fi trebuit să se judece un nou termen în dosarul în care cântărețul o acuză pe Oana Zăvoranu că i-a distrus apartamentul și i-a furat bunurile după ce s-au despărțit. Însă Ana Maria Prodan, acuzată de complicitate la furt, nu a venit în fața judecătorilor, așa că termenul s-a amânat din nou.


"Se trage de timp într-un mare fel. În momentul în care au primit 2 telefoane și au trebuit să golească sediul firmei, au venit într-o jumătate de oră. Aici nu vine nimeni", a spus Pepe.


În plângerea depusă, Pepe susține că i-ar fi dispărut zeci de mii de euro din seif dar și obiecte de mobilier pe care le avea în locuință.


"V-ați gândit vreodată cum e să intrați în casă și să nu mai aveți nimic? Să nu mai aveți nici măcar covor? Să nu mai aveți haine, să nu mai aveți bani?", spune cântărețul. În declarațiile date în fața anchetatorilor, Oana a declarat că este nevinovată, așa că Pepe insistă acum în fața judecătorilor. Următorul termen a fost stabilit de judecători peste două săptămâni, potrivit realitatea.net.




Comentează știrea

Bașpunar
2 mai 2014
Cocalarismul fam. Prodan

In familia Anamaria și Laurențiu Prodan cocalarismul, lăcomia și prostia rămân neclintite! Problema este că-i contaminează și pe alții! Vezi cazul familiei lui Dorin Rotariu.

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Octombrie 2013
Stire din Monden : Oana Zăvoranu, atac violent  la Pepe
Pagina a fost generata in 3.6951 secunde