Pepe răspunde jignirilor Oanei: "Își dă singură foc la valiză"

177
Pepe răspunde jignirilor Oanei:
Acuzații peste acuzații și procese peste procese. Cam acesta este modul în care se desfășoară telenovela dintre Oana Zăvoranu și fostul ei soț, Pepe. Recent, Zăvoranu a postat pe Facebook un mesaj în care își exprimă nemulțumirea față de modul în care a fost relatată de către presă internarea ei în spital. Bruneta susține că îi va acționa în instanță pe fostul soț, dar și pe nașul acestuia, realizatorul Happy Hour, Cătălin Măruță, pentru linșaj mediatic.

De asemenea, bruneta și-a exprimat regretul față de faptul că, timp de șapte ani s-a iubit cu artistul latino. Solistul consideră că toate afirmațiile Oanei vor fi în defavoarea ei la tribunal. Pepe a recunoscut că și-a dat deja în judecată fosta soție după ce l-a jignit, urmând ca pe 31 mai, la Tribunalul București, să se desfășoare al doilea recurs în acest proces, scrie libertatea.ro.

"Nu vreau să comentez tot ce spune ea. Exagerează prea mult. Am vorbit cu avocatul să pună la dosar tot ce fabulează. Nu o să mă cert la TV, am proiecte serioase și nu vreau să mă țigănesc. E dată în judecată, astea sunt doar niște probe pentru recurs. Ea continuă cu aceleași jigniri, ceea ce îmi prinde foarte bine. Avocatul s-a bucurat când a văzut declarațiile ei. Poate consideră că 10.000 de lei e o sumă prea mică și atunci continuă. Vom depune la dosar totul, ca la recurs să se mărească suma. Își dă singură foc la valiză!", a declarat Pepe pentru ziarul Ring.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Aprilie 2013
Stire din Monden : Pepe, pus la zid de Oana Zăvoranu
Pagina a fost generata in 0.335 secunde