Pe cine dă în judecată Andreea Bododel?

1927
Pe cine dă în judecată Andreea Bododel? - andreeabododel47-1319489475.jpg
După războiul mesajelor de pe Facebook, scandalul dintre Andreea Bododel și Agnes Matoko s-a mutat în studioul CancanTV, unde manechinul de culoare a udat-o din cap până-n picioare pe Andreea, cu nu mai puțin de patru pahare de apă.

Fosta iubită a lui Liviu Vârciu nu s-a lăsat nici ea mai prejos, avertizând-o pe Agnes că o să plătească scump pentru asta. La ce s-a referit?

"O să o acționez în instanță pe această individă, pentru amenințare. Vreau să fie la fel cum a venit în București de la Bacău. M-a deranjat că s-a tot luat de Constanța, de parcă este un sat, nu al doilea cel mai mare oraș din România", a mărturisit bruneta.

Andreea Bododel a profitat de ocazie pentru a le adresa părinților lui Agnes Matoko o întrebare: "Spunea că a venit în emisiune pentru ca părinții ei să nu creadă că este analfabetă. Nu mai spun că a făcut greșeli gramaticale, dar vreau să-i întreb acum pe acei părinți: «Sunteți mândri de circul ieftin făcut de fiica dumneavoastră pentru un bărbat care nici măcar nu o bagă în seamă?». Și de ce, dacă la început a zis că ea are studii în străinătate, la final a fost atât de penibilă încât să spună că a greșit gramatical pentru că nu a studiat doar în România? Jenant!". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Scandal politic în stradă la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.3849 secunde