Paula Seling a primit amenințări pe internet

791
Paula Seling a primit amenințări pe internet - paulaseling1324306534-1324337440.jpg
Paula Seling a trecut prin momente dificile la începutul acestei săptămâni, după ce, week-end-ul trecut, a eliminat o concurentă de la X Factor care se bucura de o mare popularitate. Prietenii tinerei au reacționat foarte violent.

Până acum, de-a lungul showului X Factor, de la Antena 1, Paula Seling a fost mereu considerată cea mai echilibrată dintre toți membrii juriului. În timp ce Adi Sînă și Mihai Morar se contrează de fiecare dată când au ocazia, Seling a reușit să rămână calmă, pentru a lua cele mai bune decizii. Problema a apărut în ediția de duminica trecută, când a fost rândul Paulei să îl aleagă pe cel care urma să se salveze. A făcut-o în mod profesionist, susținând-o pe fata care avea cea mai bună voce, din punctul ei de vedere, cu toate că respectiva concurentă, Diana, acuzase toată săptămâna pro-bleme cu vocea și chiar refuzase inițial să participe la duel.

A suferit mult din cauza jignirilor

Decizia i-a căzut greu celeilalte concurente, Irina, care era, practic, sigură că ea va merge mai departe. Mai rău decât ea au reacționat prie-tenii fetei, care au făcut mare scandal pe internet, din cauză că favorita lor a fost eliminată. Lucru normal, dacă ne gândim ce patimi naște show-ul X Factor, mai ales acum, când se apropie cu pași repezi de finala pentru premiul de 200.000 de euro! Surse din apropierea Paulei ne-au mărturisit că interpreta a suferit mult când a văzut jignirile care i se aduc. Vedeta a primit și amenințări, mai mult sau mai puțin voalate, de care a fost cu adevărat șocată. Până azi, Paula nu s-a mai confruntat cu o astfel de situație în carieră, nefiind tipul de artist care să-și facă dușmani. Paula nu a luat nicio secundă în calcul varianta de a părăsi fotoliul din juriul de la X Factor, cu toate că persoanele care o cunosc s-au temut la un moment dat să nu o facă.

Weekendul trecut, Paula a decis ca Diana să meargă mai departe, iar Irina să plece, fapt care i-a scandalizat pe prietenii concurentei eliminate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8011 secunde