Parcă ar vrea-o înapoi. Marcel Toader își apără fosta soție

277
2
Parcă ar vrea-o înapoi.  Marcel Toader își apără fosta soție - gabicristea-1371121421.jpg
Marcel Toader s-a certat ca la ușa cortului cu fosta sa parteneră de viață, Gabriela Cristea, iar acum este la un pas de divorțul definitiv de aceasta. Însă acum, fostul rugbist dă înapoi. Pare că ar vrea să se împace cu Gabi, ba chiar afirmă că ar fi făcut orice dacă aceasta ar fi fost jignită de cineva. În cadrul unei emisiuni de la Antena 1, Marcel Toader a vorbit, din nou, despre relația tumultuoasă dintre el și vedeta de televiziune Gabriela Cristea.

După ce a afirmat că s-ar împăca cu fosta sa parteneră de viață și a pus condiții în acest sens, fostul rugbist a făcut o declarație neaștep-tată în ceea ce o privește pe Gabi și modul în care el ar fi reacționat dacă aceasta ar fi fost jignită de cineva. "De Paște, Camelia a spus despre mine că sunt un tâmpit, iar soția mea a început să râdă. Dacă frizerul meu spunea despre Gabi că e tâmpită, eu îi rupeam capul", a spus Toader.

El a făcut referire la Camelia Enciu, prietena Gabrielei Cristea, pe care nu o vrea în preajma fostei sale partenere de viață, potrivit libertatea.ro.

Comentează știrea

lica
14 iunie 2013
buha

Bāi da urita mai e asta.cine o tot face mare frumusete atita? Buuuuhhaaaaaaa

laura
13 martie 2017
how i got my ex back

Bună ziua, numele meu este Laura Woods, am fost trece printr-un articol și a aflat despre un om numit Dr. Akpabio. i-au fost suferă de probleme cu diferite desfaceți băieți. am avut de a contacta caster vraja. Steve a fost pe punctul de a pleca mi-a pentru o altă femeie. dar am rămas pozitivă și au crezut l-am putut avea înapoi și să-l rămână. iată și iată Dr. Akpabio ma ajutat. Steve și eu sunt din nou împreună. Dr. Akpabio este un astfel de om frumos, el ma ajutat, de asemenea, cu problemele mele de sănătate. Datorită lui și mulțumiri lui Dumnezeu pentru darul dat lui. Dacă aveți orice probleme, contactați-l pe acest e-mail: [email protected] Puteți contacta Dr. Akpabio pentru următoarele: (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi. {2} Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei femei / bărbați să fugi după tine. (5) În cazul în care doriți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) pe care doriți să obțineți Vrăji căsătorie (8) Eliminare de boală din Vrăji corpului (9) vraja de afaceri (10) Loteria numere câștigătoare. (11) aduce înapoi Dragoste pierdută si multe altele. puteți să-l contactați prin e-mail lui: [email protected] sau sa-l WhatsApp: +234 906 167 0869

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.8095 secunde