Mai multe ştiri online:

Ozzy Osbourne, spitalizat din cauza gripei. Anunțul făcut de soția starului rock

Ştire online publicată Joi, 07 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Muzicianul britanic Ozzy Osbourne a fost spitalizat din cauza unor complicații apărute pe fondul gripei, a anunțat soția lui, Sharon Osbourne, miercuri noapte, pe Twitter.

Osbourne a fost internat pe 4 februarie, la Keck Hospital of University din sudul Californiei.

„Ozzy a fost internat din cauza unor complicații ale gripei. Medicii lui consideră că acesta este cel mai bun mod de a-și reveni mai rapid”, a scris Sharon Osbourne.

La finalul lunii ianuarie, Ozzy Osbourne a anunțat amânarea - din cauza unei infecții respiratorii și la recomandarea medicilor - a concertelor din turneul european, pe care urma să le susțină împreună cu Judas Priest.

„Sunt devastat pentru că sunt nevoit să amân segmentul european al turneului meu. Pare că din octombrie totul merge prost. Mai întâi, infecția cu stafilococ la degetul mare de la mână, acum, gripă și bronșită. Vreau să prezint scuze fanilor care mi-au fost loiali de-a lungul anilor, trupei și echipei mele, formației Judas Priest, pentru că v-am dezamăgit. Oricum, promit că turneul cu Judas Priest va avea loc. Este reprogramat chiar acum începând cu luna septembrie. Încă o dată, mă scuz față de toată lumea”, a fost mesajul publicat de Ozzy Osbourne.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7306 secunde