Ozana Barabancea: "Voi fi cel mai trist mesean de Paști"

345
Soprana Ozana Barabancea este foarte încântată de faptul că a reușit să slăbească peste 20 de kilograme, dar se gândește cu tristețe la masa de Paște, când ea nu se va putea înfrupta din toate bunătățile, așa cum și-ar fi dorit.

Ozana Barabancea este hotărâtă să-și continue regimul alimentar cu ajutorul căruia a reușit să slăbească peste 20 de kilograme , chiar și de Paște.

"Sărbătoarea începe în familia mea cu cel puțin o săptămână înainte: cu toții încercăm să contribuim la curățenia de primăvară: decorațiuni noi, flori proaspete, udat ghivecele, curățat și pus la naftalină hainele de iarnă, schimbarea meniurilor de peste zi. La acest ultim capitol contribui cu drag, dat fiind că regimul alimentar impus de nutriționist, doctor Silvia Ifrim, e unul ce cadrează foarte bine pe sortimentele de sezon. Știu, la masa cea mare din ziua de Paște, voi fi cel mai trist dintre meseni, dar am un plan de îndeplinit. Ca în fiecare an, voi face împreună cu cei doi copii ai mei un pelerinaj la una dintre mănăstirile dimprejurul Capitalei", a declarat artista pentru "ring".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 06 Aprilie 2012
Stire din Monden : Ce greșeli fac bărbații în pat
Pagina a fost generata in 2.1105 secunde