Olivia Newton-John, diagnosticată pentru a treia oară cu cancer, se tratează cu ulei de canabis

233
Olivia Newton-John, diagnosticată pentru a treia oară cu cancer, se tratează cu ulei de canabis - nza5ymvmyjdmodbjogfimgfmyje3mjay-1536662745.jpg
Actrița și cântăreața australiană Olivia Newton-John a anunțat că suferă din nou de cancer și că este nevoită să recurgă la uleiul de canabis pentru a-și alina suferința, relatează luni ziarul spaniol ABC.


A trecut mai mult de un deceniu de când Olivia Newton John, memorabila Sandy din Grease, filmul în care a jucat în 1978 alături de John Travolta, a confirmat că suferă de cancer la sân.

La 68 de ani, actrița a anunțat că suferă pentru a treia oară de cancer, scrie Agerpres.

Actrița a dezvăluit acest lucru într-un interviu acordat programului american Seven Night Sunday, explicând că tumora este localizată în dreptul coloanei vertebrale și a migrat de la sân, unde a fost inițial diagnosticat cancerul.

Olivia Newton-John a mărturisit că folosește uleiul de cannabis pentru a-și alina durerea, un tratament care speră să fie în curând disponibil și în țara ei de origine, Australia.

Cu toate acestea, actrița a declarat că este convinsă că va învinge din nou boala și că este angajată într-o nouă bătălie împotriva cancerului. "Soțul meu este și va fi mereu alături de mine pentru a mă susține și a câștiga această luptă. 


sursa text si foto: digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9082 secunde