Șoferul care a intrat cu mașina într-un grup de copii, în parc, reținut!

467
Șoferul care a intrat cu mașina într-un grup de copii, în parc, reținut! - img-1534418912.jpg
Bărbatul care a lovit un grup de cinci copii, în localitatea Roșcani, județul Galați a fost reținut pentru 24 de ore, iar joi va fi dus la Judecătoria Târgu Bujor cu propunerea de arestare preventivă, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galați, comisar Gabriela Costin.


Accidentul a avut loc, miercuri, în parcul din centrul localității Roșcani, unde lumea era adunată la o manifestare organizată de Sfânta Maria. La un moment dat, mașina unui localnic a ieșit de pe carosabil și a intrat în mulțimea de pe spațiul verde, unde a lovit în plin un grup de oameni.

Cinci copii cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani au fost răniți, între care doi grav. Unul dintre ei, cu traumatism abdominal, traumatism cranian și o fractură multiplă de bazin, a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la spital.

Toți cei cinci copii accidentați au fost dusi la Spitalul de Copii din Galați.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că șoferul care a intrat în mulțime era în stare de ebrietate. El a fost testat și s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,99 la mie în aerul expirat. Șoferul a încercat să justifice accidentul printr-o defecțiune tehnică la mașină, invocând faptul că i s-a blocat direcția. După verificarea documentelor, polițiștii au constatat că inspecția tehnică periodică a autoturismului era expirată din 4 august 2018.

Polițistii i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă. Gălățeanul de 41 de ani a fost reținut după ore întregi de audieri, iar joi va fi dus la Judecătoria Târgu Bujoi cu propunerea de arestare pereventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6727 secunde