Șoc pentru un miliardar care credea că soția sa, fostă Miss Ucraina, a fost răpită

1178
Șoc pentru un miliardar care credea că soția sa, fostă Miss Ucraina, a fost răpită - missukrainaaz00513600-1473947421.jpg
Un tânăr miliardar din Italia a aflat în cel mai nefericit mod că soția sa, fostă Miss Ucraina și care a dispărut în iulie 2016, este în viață și o duce chiar foarte bine. Bărbatul a găsit-o pe femeie după ce aceasta a postat fotografii în care apare în brațele altui bărbat.

Fosta Miss Ucraina Anna Zaiachkivska și miliardarul s-au căsătorit în decembrie 2015 și femeia a dispărut de acasă în iulie 2016. Cervara a crezut că soția sa este răpită sau că a fost ucisă.

S-a liniștit, însă, scrie NY Post, când a descoperit fotografii postate pe contul de Instagram al soției sale, în care aceasta apărea în New York, în brațele unui alt bărbat. Furios, Cervara i-a lăsat soției un mesaj, public: "Soțul tău din Milano și părinții îți mulțumesc că te afli în New York cu alt bărbat".

Miliardarul o dă pe fosta Miss Ucraina în judecată, pentru că aceasta ar fi încălcat contractul prenupțial. El o acuză și că i-a furat 7000 de dolari și un telefon mobil. Anna Zaiachkivska se apără, spunând pentru presa din Ucraina că a fugit după ce miliardarul a bătut-o.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3948 secunde