Șoc în showbiz! BĂTUTĂ și OBLIGATĂ să întrețină relații sexuale pentru a-și putea vedea copilul! Imagini șocante

15051
3
O cunoscută brunetă de la noi face declarații șocante. A postat pe Facebook fotografii halucinante și o declarație pe măsură. "Pantera Neagră" fost bătută și obligată să întrețină relații sexuale pentru a-și putea vedea copilul.


Este vorba de Alina Grigore, cunoscută sub numele de "Pantera Neagră". "(...) Din ziua de azi adevărul iese la iveală pentru toată lumea, nu numai pentru cunoștințe. Și cel mai rău mă doare că băiețelu' meu a adoptat un comportament neadecvat pentru vârsta lui, înjurându-mă, scuipându-mă și folosind cuvinte foarte urâte. Copilul se hrănețte cu ce vede și aude, propriul tată își distruge psihic copilul. Copilul meu se trezește noaptea din somn în fund sau în picioare și vorbește. Pe mama a mințit-o că nu el m-a bătut că altcineva și că el nu știe nimic. Om fără scrupule!", a scris Alina Grigore pe Facebook.


Alina Grigore are un copil de câțiva ani și este cunoscută în showbiz datorită corpului ei și multitudinii de tatuaje pe care le are.


Este șocant pentru toți cei care o cunosc pe brunetă. Toată lumea știa că are o viață așa cum își dorește, dar se pare că în spatele zâmbetului ascundea lacrimi amare.


Alina Eriko a intrat în showbiz recent cu numele de "Pantera neagră". Tânăra are un copil și posedă un trup de invidiat.


sursa spynews.ro


Comentează știrea

Parerea mea
2 septembrie 2016
Showbiz in romania inseamna prostitutie

Inca o pocnitoare ....''machiata''

Ianis
2 septembrie 2016
Titlu gresit

Cuget liber = Can can !?!?

Diana
16 septembrie 2016
Opinia mea personala

Sunt niste persoane anonime pe care voi le scoateti la rampa ...toate panaramele...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5842 secunde