Oana Zăvoranu: Sunt Dumnezeul și demonul meu

199
Oana Zăvoranu: Sunt Dumnezeul și demonul meu - oanazavoranu-1428399804.jpg
În timp ce fostul ei soț, Pepe, se bucură împreună cu soția lui de venirea pe lume a celui de-al doilea copil, Oana Zăvoranu se declară și ea, în culmea fericirii.

Bruneta e fericită și susține că trăiește o perioadă foarte frumoasă din viața ei. Cuvintele Oanei vin la doar două zile după ce Pepe a devenit tată pentru a doua oară.

"Nu e important dacă afară plouă, atâta timp cât în sufletul tău e soare... Pentru că VIAȚA TA E UNA FRUMOASĂ, iubești, ești iubit de cine vrei, îți permiți ce puțini își permit, ești salutat cu un zâmbet larg, ți se deschid ușile ca unei prințese, pupat și onorat cu sute, mii de complimente, fotografii și autografe... Asta e tot ce contează... contează că și dacă poate ești bârfit când ești cu spatele, când te întorci cu FAȚA, TOȚI ÎȚI ZÂMBESC ȘI VOR SĂ ÎȚI INTRE ÎN GRATII... Sau că ești sănătos, vezi, auzi, vorbești și simți... iar dacă și dorințele tale cele mai ascunse și arzătoare îți sunt împlinite, atunci poți doar spune în sinea ta, sau TARE, FĂRĂ SĂ ÎȚI PESE CĂ PARI NEBUNĂ, 'SUNT FERICITĂ ȘI DOAR PENTRU CĂ SIMT CE E FERICIREA!'... unii trăiesc o viață și nu simt ce e, sau cum e fericirea nici măcar o clipă... și TOTUL DEPINDE DE TINE ȘI VALOAREA CARE SINGUR ȚI-O DAI! Nu mă interesează să fiu mai bună pentru că e Săptămâna Patimilor, ci voi fi DOAR EU ÎN ORICE CIRCUMSTANȚĂ, PENTRU CĂ EU SUNT ȘI DUMNEZEUL ȘI DEMONUL MEU și tot ce am trăit până acum, m-a făcut să cred și să știu asta...", a scris ea, pe Facebook, citată de click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5985 secunde